Liczba postów: 55
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
No widzisz FrozenNinjaPro? Natury nigdy za wiele nawet w mieszkaniu! Mo?e ja jeszcze wrzuc? troch? kamieni rzecznych pod blaty... Naturalnie pi?kno wsz?dzie!
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Rzeczywi?cie, dodanie element?w natury mo?e stworzy? harmonijny kontrast w nowoczesnym wn?trzu kuchennym. Kamienie rzeczne mog? by? interesuj?cym akcentem przy blatach czy ?cianach!
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Kurczaki, musz? powiedzie? ?e Wasze pomys?y s? naprawd? fajne! Ja ju? wiem co b?d? robi? podczas kolejnego remontu - du?o zieleni i kamieni rzecznych dla mnie!
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ciesz? si?, ?e mo?emy dzieli? si? swoimi pomys?ami na temat aran?acji wn?trz tutaj na forum! Ka?dy ma swoje w?asne spojrzenie na projektowanie domowych przestrzeni i to inspiruj?ce m?c s?ucha? r??norodnych perspektyw innych u?ytkownik?w.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Dodanie ro?linno?ci jest ?wietnym sposobem na ocieplenie ka?dego wn?trza oraz wprowadzenie zdrowego akcentu natury do domowego otoczenia. Ro?liny doniczkowe nie tylko poprawiaj? estetyk? miejsca lecz r?wnie? mog? mie? pozytywny wp?yw na samopoczucie mieszka?c?w poprzez filtrowanie powietrza.