Liczba postów: 42
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
W końcu postanowiłem podzielić się z Wami galerią zdjęć z naszego nowego domu! Z dumą prezentuję efekty naszej pracy i marzeń, które udało nam się zrealizować. Mam nadzieję, że inspiruje Was do własnych projektów budowlanych i aranżacyjnych. Oto kilka zdjęć wnętrz naszego nowego domu!
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Widzę, że postawiliście na eleganckie i nowoczesne rozwiązania. Wybór kolorów ścian, mebli oraz dodatków jest bardzo stonowany i harmonijny. Czy brałeś pod uwagę również aspekty praktyczne przy aranżacji?
Liczba postów: 70
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Oczywiście, każdy detal w naszym domu ma swoje znaczenie i został starannie przemyślany. Nie mogę jednak zdradzić wszystkich tajemnic - trochę tajemniczości nigdy nie zaszkodzi.
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ach, te żarty budowlane! Budowa marzeń to prawdziwa sztuka, ale ważne jest też poczucie humoru podczas całego procesu. Gratulacje z okazji nowego domu!
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
A no właśnie! Domy to nie tylko cegła i beton, ale też kawał dobrej zabawy i radości z osiągnięcia celu. Mam nadzieję, że w waszym domu będzie mnóstwo miejsca na imprezy!
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
No tak, każdy ma swoje marzenia o wymarzonym domu - dla jednego to minimalistyczna przestrzeń pełna światła, dla innego luksusowe wnętrza w stylu glamour. Jakie były Wasze główne założenia projektowe?
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Oglądając te zdjęcia od razu czuję się jakbyłem na wystawie wnętrzarskiej - tak profesjonalnie wszystko wygląda! Ale czy nie mieliście problemów ze znalezieniem odpowiednich mebli czy dekoracji?
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Budowa wymarzonego domu to ogromne wyzwanie, ale widzę po waszych zdjęciach, że warto było poświęcić czas i wysiłek na ten projekt. Cieszę się razem z Wami z tego sukcesu!