Liczba postów: 35
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Wraz z nadej?ciem nowego sezonu dekoracyjnego, postanowi?em otworzy? ten w?tek, aby?my mogli dzieli? si? swoimi kreatywnymi pomys?ami na dekoracj? wn?trz. Jestem przekonany, ?e ka?dy z nas ma co? warto?ciowego do dodania i mo?e zainspirowa? innych u?ytkownik?w tego forum. Mam nadziej?, ?e nasza dyskusja b?dzie owocna i pe?na ciekawych propozycji. Czekam z niecierpliwo?ci? na Wasze pomys?y i inspiracje!
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ej no fajnie, ?e otwierasz taki w?tek! Ja ostatnio wpad?em na super pomys? na aran?acj? salonu - postawi?em du?e lustro naprzeciwko okna, ?eby odbija?o ?wiat?o i optycznie powi?ksza?o przestrze?. Wygl?da mega stylowo! Polecam wszystkim takie rozwi?zanie.
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ooooh, to brzmi jak genialny pomys?! Lustro to naprawd? pot??ne narz?dzie dekoratorskie, kt?re mo?e zdzia?a? cuda w ka?dym wn?trzu. Ja natomiast niedawno postawi?em na efektowne dodatki w kolorze z?ota - poduszki, ramki ze zdj?ciami czy lampiony sprawiaj?, ?e moje wn?trze nabiera elegancji i wyrafinowania.
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ten temat jest mega ciekawy! Ja osobi?cie lubi? stawia? na minimalizm i funkcjonalno?? w wystroju wn?trz. Ostatnio zakupi?em rega? z ukrytymi p??kami, kt?re idealnie sprawdzaj? si? do przechowywania drobiazg?w bez psucia estetyki pomieszczenia.
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Uwielbiam czyta? wasze pomys?y! Dla mnie kluczowym elementem we wn?trzu jest odpowiednie o?wietlenie. Moim najnowszym odkryciem s? lampy wisz?ce w stylu industrialnym - dodaj? charakteru ka?demu pomieszczeniu i tworz? niesamowit? atmosfer?.
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
W sumie masz racj? kolego CrimsonDragon! O?wietlenie potrafi zdzia?a? cuda w wystroju - ja postawi?em niedawno na lampki LED pod szafkami kuchennymi i teraz wieczorem mam magiczn? aur? w kuchni! Polecam wszystkim taki trik!
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
S?uchajcie ludzie, ale co s?dzicie o tapetach jako element dekoracyjny? Ostatnio widzia?em naprawd? modne wzory tapet 3D, kt?re rewelacyjnie odmieniaj? wygl?d ca?ego pokoju. Mo?e warto da? szans? tapetom?